ЗА НАС

Кои сме ние

Ние сме малък екип от вдъхновени и способни компютърни специалисти със страст към технологиите. През дългогодишния си опит всеки от нас е придобил професионални умения и квалификации, допринесли за множество успешно реализирани проекти. Нашата амбиция е да предлагаме комплексно обслужване с индивидуален подход към всеки клиент, съобразен с неговите нужди. Нашият фокус е върху предоставянето на висококачествени услуги и уникални технологични решения за малкия и среден бизнес.

Какво правим

Принципи

Нашата мисия

Мисията на фирма ДЮКСОФТ ЕООД е да работи ръка за ръка със своите клиенти, като ги подпомага в успешното развитие на техния бизнес. Стремежът ни е да спестяваме време, средства и усилия на нашите клиенти, чрез индивидуален подход, съобразен с техните потребности, изисквания и очаквания. Ние се стремим към постигане на високо качество на обслужване на своите клиенти, така че да създадем комфортна и уютна атмосфера на работа.

Ценности

Визия

Нашата визия е да бъдем ориентирани към клиента фирма ,Искаме да сме близо до нашите клиенти и заедно да намираме път през трудностите, които срещат в своето развитие, екипът ни предоставя висококачествени услуги, съобразени с предизвикателствата на новата ера.

Някои числа :

Години опит
1
Доволни клиенти
над 1 %
Спечелени конкурси
1 +

Имате проблем…

Ние сме тук, за да ВИ помогнем.

Scroll to Top