КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ

Професионален сервиз за компютри и принтери във Добрич

Професионален сервиз компютри

Тази дейност включва ремонт и поддръжка на всички видове компютри и периферно оборудване.Ремонтът на компютри представлява професионална услуга, която включва диагностика, отстраняване на повреди, промяна на части и поддръжка на компютърни системи и периферно оборудване.

 

Изработка на сайт и уеб дизайн Добрич

Софтуерни услуги

Представляват набор от услуги, свързани с поддръжката и оптимизацията на софтуерни приложения и системи.Софтуерните услуги са със същностно значение за поддържане на конкурентоспособността на компаниите в днешния цифров свят. Нашият екип от експерти ще работи с вас, за да намери идеалното решение за вашите нужди.

Ремонтираме практически всички видове машини, предлагани на пазара, принтери от най-висок клас, принтери за отдели, персонални принтери, многофункционални принтери…

Ремонт на принтери

За да работите безпроблемно, ние ви осигуряваме много допълнителни услуги като:

Услугата се извършва само с лицензиран софтуер собственост на клиента.

Ако искате да запазите информацията си от сатарият компютър,  електронен носител като флаш карта или флаш памет, и нямате възможност, ние ще Ви помогнем.
Ще прехвърлим Вашите данни сигурно и прецизно.

Сканиране и почистване на  зловреден софтуер с богат ноабор от утвърдени в областта приложения.

Редовната профилактика поне веднъж годишно, ще удължи живота на Вашета техника и ще я предпази от неочаквани проблеми.

Сглобяването на компютъра е задача, която изисква опит и внимание към детайлите. Неправилният монтаж може да доведе до повреда в компонентите, 

Имате проблем…

Ние сме тук, за да ВИ помогнем.

Scroll to Top